Top 5 Stropdassen | Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen Top 5 Stropdassen – Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen
1. Stropdas met rode en witte strepen
Een moderne stropdas voor de moderne man. Deze elegante rood wit gestreepte stropdas past bij vrijwel iedere gelegenheid. Bij de verwerking van de stropdas wordt alleen kwaliteitszijde gebruikt De stof van deze stropdas is dan ook geweven van 5-voudig gedraaid zijden garen en handmatig tot een eindproduct verwerkt. De stropdas is gemakkelijk in gebruik dankzij de elastische voering en is daardoor gemakkelijk te ontknopen. Minstens zo belangrijk: er ontstaan niet snel vouwen in de stof. De afmeting is 148 cm lang dus geschikt voor een dubbele knoop en 8 cm breed; de breedte die de mode voorschrijft.

2. Stropdas lichtblauw in zijde
De elegante lichtblauwe stropdas past bij alle feestelijke gelegenheden. De mooie stropdas is van pure, glanzende zijde geweven. Alle delen van de stropdas worden in een hoek van 45 graden gesneden. Dat maakt de stropdas elastisch en glad en voorkomt het draaien van de stof tijdens het dragen. De stropdas heeft ook een speciale voering gemaakt van elastische stof. De das laat zich hierdoor gemakkelijk ontknopen en vouwen zijn eenvoudig weg te strijken. De afmeting van deze chique stropdas is: lengte 148 cm en breedte 8 cm. Dit is dus iets breder dan de gemiddelde breedte van dit moment. Deze stropdas is dan ook een absolute aanrader voor mannen met een grotere maat.

3. Paarse stropdas in zijde
Deze stropdas heeft de feestelijke kleur donkerpaars. De elegante das staat bijzonder chique bij een licht kostuum. De stropdas is van pure zijde geweven en met de hand gesneden en genaaid. De voering is van een elastisch materiaal, hierdoor voelt de stropdas vol en stevig aan en is ideaal voor veelvuldig gebruik. Vouwen zijn snel weg te halen. De afmeting van deze feestelijke stropdas is: 148 cm lengte en daardoor geschikt voor een dubbele knoop. De breedte is 8 cm. Zijn breedte maakt de stropdas ook geschikt voor mannen met een grotere maat.

4. Zwarte stropdas met roze en paarse strepen in microfiber
Op de vierde plaats staat geen zijden stropdas maar een microfiber stropdas. Zijn populariteit dankt hij aan zijn subtiele smalle strepen in paars en roze op een zwarte achtergrond. Een stropdas die prachtig staat op zowel een zwart als een wit overhemd. De stof van deze stropdas is verwerkt met de hand en door zijn goede voering blijven er geen vouwen achter. Deze stropdas is 148cm lang dus geschikt voor een dubbele knoop. De breedte is 8 cm.

5. Stropdas met brede rode en fijne witte strepen
Op vijf staat de stropdas met brede rode en fijne witte strepen. De stropdas is van zijde en met de hand gemaakt. Juist doordat hij van zijde is gemaakt, komen de kleuren subtiel uit. Door de elastische voering blijven er na het knopen geen vouwen achter. De afmetingen van de stropdas zijn: 148 cm bij 8 cm. Dit maakt de das geschikt voor een dubbele knoop.X