Stropdassen, stropdas en stropdassen met logo, | Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen Stropdassen, stropdas en stropdassen met logo, – Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen

Lees hieronder hoe de stropdas er nu er hoort te zien:


De actuele breedte
Stropdassen.NL volgt de trends op de voet en laat zijn stropdassen altijd uitvoeren in de actuele breedte, lengte en het model die de mode voorschrijft. Zo bent u altijd in het bezit van een eigentijdse stropdas die u met veel plezier zult dragen. De stropdas is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Het is namelijk de stropdas die van een kostuum en een overhemd een mooie combinatie maakt. Bovendien vertelt een stropdas veel over de eigenaar. Hij laat bijvoorbeeld zien of zijn eigenaar trendy is of klassiek en, in geval van een costum made das, bij welk bedrijf hij werkt.

Stropdassen drukken een belangrijke stempel op de mode. Dat doen ze niet alleen in kleur maar ook in de breedte. Nu is de breedte 7,5 cm tot maximaal 8,5 cm. Echter, ze zijn ook weleens 14 centimeter breed geweest. De ’jonge’ trend in 2016 is de slimfit tie. Deze stropdas, afkomstig uit het modebeeld van de jaren zestig, heeft een breedte van 5 tot 7 cm. Bij stropdassen.NL kunt u deze vinden onder ‘smalle stropdassen’. Dat iedere winkel en webwinkel de juiste breedtes in stropdassen leveren, is overigens niet vanzelfsprekend! Vooral aanbiedingen betreffen verouderde modellen.

Vorm
Een stropdas behoort naar boven toe geleidelijk aan taps toe te lopen. Een te snelle overgang van breed naar smal is niet mooi. Op onze website ziet u wat de juiste vorm in stropdassen is.

Lengte
Mannen in Nederland worden langer en dan is een langere stropdas een must. Stropdassen.NL maakt voor hen daarom stropdassen in de prettige lengtes 148 tot 150 cm. In veel landen in het zuiden van Europa is de standaard lengte van stropdassen 145 cm. Dat is voor veel Nederlandse mannen echt te kort. Een lengte van tenminste 148 is veel mooier, omdat de das tot aan de riem moet vallen. Overigens, kortere stropdassen voor mannen met een gemiddelde lengte hebben wij natuurlijk ook.

De kwaliteit
De binnenkant van de stropdas is net zo belangrijk als de buitenkant. Zo zijn onze stropdassen voorzien van een stevige, doch soepele voering die er voor zorgt dat de stropdas degelijk is en mooi valt. Een belangrijk deel van onze collectie stropdassen is bovendien gemaakt van hoogwaardige zijde, materiaal wat de stropdas zijn typische zijdeglans geeft.

Garen van zijde is een kwetsbaar natuurproduct en een deskundige verwerking is uiterst belangrijk. Wij waren dan ook niet bijzonder tevreden over de bestaande weeftechnieken en dus hebben we voor een eigen weefwijze gekozen. Eentje die wel voor een stevige binding van het weefsel zorgt. Hierdoor behouden onze stropdassen hun vorm en sterkte, ook bij intensief gebruik.

Ons eigen merk
Stropdassenmerk E.Taliano is een eigentijds stropdassenmerk en is uitsluitend verkrijgbaar via de stropdassenwinkel van Stropdassen.NL. Deze stropdassenwinkel drukt een belangrijk stempel op de huidige mode. Met vele stropdassen in effen, gestreept en dessins kunt u er zeker van zijn dat er altijd eentje voor u bij zit!