Stropdas bedrukken met jouw logo? | Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen Stropdas bedrukken met jouw logo? – Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen

Wilt u op een snelle en voordelige manier stropdassen van een logo voorzien? Eenvoudige logo’s kunnen middels zeefdruk op zijde of polyester op stropdassen gedrukt worden. Ook bijpassende accessoires als pochetten en dames shawls kunnen op die manier een logo krijgen. Een stropdas bedrukken kent een aantal methoden.

Het bedrukken van een twee-kleuren logo is alleen mogelijk indien de kleuren elkaar niet raken.


Zeefdruk
Deze techniek is toepasbaar bij een logo met één of twee kleuren. De bedrukkingsprijs wordt bepaald door het aantal kleuren van het logo en het aantal bedrukkingen. De prijs is niet afhankelijk van de grootte van het logo.

Digitale Transfer
Bevat uw logo meer dan twee kleuren of zijn er veel kleine details? Dan bedrukken we de stropdassen met een digitale transfer. De prijs hiervan wordt bepaald door de grootte van het logo en het aantal te bedrukken stropdassen. De minimum afname is 1 stropdas. Indien u wenst, sturen we de stropdas van uw keuze vrijblijvend op zicht toe. Zo kunt u zich een goed beeld vormen van de kwaliteit en de kleur van de stropdas. Een voorbeeld van een bedrukte stropdas kan uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend op zicht.

Als u ons uw logo mailt, bekijken wij graag de mogelijkheden voor u. U ontvangt van ons altijd een digitale schets met de drukspecificaties. Na goedkeuring van deze schets wordt direct overgegaan tot bedrukking. Een proef das leveren wij niet standaard. In overleg kan deze uiteraard toegestuurd worden, hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht. De levertijd is 2 weken. Wilt u de stropdas of stropdassen sneller in huis dan raden wij u de ‘levertijd spoed’ aan. Binnen 2 werkdagen heeft u de stropdas of stropdassen dan in huis. 

Neem contact met ons op.