Geweven Stropdassen voor een luxe gevoel. | Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen Geweven Stropdassen voor een luxe gevoel. – Stropdassen.NL™- nr.1 stropdassen

Stropdas laten maken in huisstijlkleuren
Wilt u een stropdas laten ontwerpen voor uw bedrijf of vereniging? Wij zijn u graag van dienst met custom geweven stropdassen. Deze stropdassen zijn uit te breiden met accessoires als pochetten, manchetknopen, of matching damesshawls. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden om gepersonaliseerde stropdassen te ontwerpen. Een veel gestelde vraag is of het logo all over geplaatst kan worden; dus in het klein over de hele voorkant. 'All over' kan door middel van weven. Wilt u een stropdas voorzien van een all over logo? Bij afname van 25 stuks kunnen we deze leveren.

Stropdassen gemaakt in uw huisstijl zijn een voordelige optie. Alle stropdassen gepresenteerd op onze website kunnen namelijk voordelig en snel in de door u gewenste kleuren uitgevoerd worden. Desgewenst kan de stropdas ook voorzien worden van een custom geweven label voorzien van het logo, naam van uw bedrijf of de website. Het label wordt aan de achterkant bevestigd. De minimum afname van stropdassen in huisstijl is 25 stuks, de standaardlevertijd is 3-4 weken, leveren met SPOED is in overleg. Vanaf 25 stuks zijn er geen extra kosten aan verbonden. Zo kunt u al op een voordelige manier beschikken over een bedrijfsstropdas passend bij uw huisstijl. Wij hebben al 150.000 stropdassen gemaakt met logo, dus uw bestelling is in goede handen!

Hoe bestelt u een stropdas in uw eigen huisstijlkleuren?
Mail ons uw logo of pantone nummer en geef aan welke stropdas u uit onze voorraadcollectie kiest. Graag sturen wij u deze stropdas op zicht toe. Bovendien mailen wij u, nadat we de informatie en het logo en/of pantone nummer binnen hebben, een digitale schets van de stropdas in de door u gewenste kleur. Bent u tevreden over de schets en de stropdas? Dan ontvangt u binnen 3 à 4 weken uw gehele bestelling. Desgewenst kunt u de stropdas ook voorzien van een tailormade label aan de achterkant.

Stropdassen in een complete huisstijl
Onze design afdeling verrast u graag met een ontwerp van stropdassen in uw huisstijl. Al uw wensen kunnen vertaald worden naar een persoonlijke bedrijfsstropdas of verenigingsstropdas. Uw PMS kleuren worden in de stropdas opgenomen en het logo kan met zeefdruk op een plek of geweven all over geplaatst worden. Ook de weefstructuur van de stropdas wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. Uit de stof kunnen bovendien dames shawls geconfectioneerd worden, zo heeft u een matching set. De minimum afname is 25 stuks, De digitale schets ontvangt u na 2 werkdagen en de bestelling wordt 3 tot 4 weken na goedkeuring van de proef das/proef shawl geleverd.

Stropdas met logo/bedrijfsnaam of website op het label
Een stropdas met het logo, bedrijfsnaam of website op een custom geweven label is een prachtige manier om de stropdas verder te personaliseren. De labels worden onder de passantino (lusje aan de achterkant van de stropdas) geplaatst. Labels worden standaard geweven in een oplage van 1000 stuks. Bij een repeat order worden labels kosteloos in de stropdassen geplaatst. De digitale schets ontvangt u een dag nadat wij uw afbeelding hebben ontvangen. Binnen 2 weken ontvangt u een proef van het label. Na uw goedkeuring krijgt u binnen 2 weken de bestelling geleverd.

Custom verpakking
Wilt u uw relaties of medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? De stropdassen kunnen geleverd worden in een luxe giftbox. Het zwarte doosje heeft een scharnierdeksel die met stropdassenstof is bekleed. Alleen te bestellen in combinatie met stropdassen. De levertijd is 3 weken