Een stropdas is bij uitstek geschikt om cadeau te doen. Stropdassen.NL levert zijden stropdassen van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de andere stijlvolle accessoires uit ons assortiment, zoals een stropdas in combinatie met een pochet of een stropdas met logo. U kunt de stropdas die u cadeau doet direct bij de ontvanger laten bezorgen. In de bestelprocedure geeft u simpelweg aan dat u een ander afleveradres wenst.

Bij Stropdassen.NL kunt u desgewenst ook een cadeauverpakking bestellen. Neemt u dan even contact met ons op zodat wij uw wensen kunnen bespreken. uiteraard mag bij ons de ontvanger het cadeau ook ruilen.

Garantie
Voor al onze artikelen, met uitzondering van custom-made, geldt onze niet-goed-geld-terug garantie. Mocht een cadeau of uw eigen aankoop niet bevallen dan doen wij niet moeilijk en mag u het artikel binnen 14 dagen omruilen of u ontvangt uw geld terug. De verzendkosten voor het retourneren blijven echter wel voor uw rekening.

 

 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment stropdassen.